Inkomstmöjligheterna inom Young Living är stora och flexibla och du bestämmer helt själv dina egna mål och kan integrera din business med dina intressen och det du brinner för att göra. 

När du går med i mitt team av Livskraftsbyggare så får du möjlighet att gå min Ledarskapsutbildning till 88% rabatt så att du har goda möjligheter att börja bygga ditt eget team och din business direkt! 

Vi är ett härligt gäng av healers, coacher och spirituella människor som alla brinner för att hjälpa andra nå sin fulla potential! 

Du har också möjlighet att skapa ditt drömliv! 

Oavsett om du är ute efter en extra inkomst för att sätta lite guldkant på tillvaron, eller om du vill satsa på att bli ekonomiskt oberoende så finns det plats för dig i vårt team! 

Vad drömmer du om? Hur ser ditt liv ut när du är fri? Vad är frihet för dig? 

Bilden här längre ner visar de olika inkomstnivåerna - rankerna - inom Young Living, och deras respektive snittmånadsinkomster. 

Jag brukar titta i spalten för "average" och utgå från det. Obeservera att siffrorna är dollar. För att göra det enkelt kan du multiplicera med 10 för att få en ungefärlig summa  i svenska kronor. 

Vid vilken genomsnittlig månadsinkomst skulle du känna dig fri? Vad skulle du göra med överflödet från inkomstnivån på Diamond?

 

Och du, känner du dig tveksam, nyfiken eller osäker på själva branschen, så tycker jag att du ska lyssna på det här 

 

När du väl börjat använda eteriska oljor istället för syntetiska preparat för att stödja din hälsa, så kommer du att se det verkliga värdet i de här 1200 kronorna. Men för att göra det ännu bättre så vill jag ge dig lite extra ändå!

Alla som gör sin första 100 pv beställning med Essential Rewards månadsprogram, via mitt team får hela 50% rabatt på valfri utbildning hos Livskraftsakademin! 

Alla som  är medlem i Young Living via mig eller mitt team har tillgång till en exklusiv medlemsgrupp fylld av inspiration och konkreta verktyg för personlig och andlig utveckling och naturlig hälsa. 

Så för att summera vad  du verkligen får för de där 1200 kronorna: 

  • Varor till ett värde av cirka 1500 kronor (eftersom du har 24% rabatt och betalar grossistpris) 

  • En valfri utbildning till 50% av ordinarie pris 

  • Medlemskap i en exklusiv medlemsgrupp med ytterligare mervärde i form av gratis material

  • Poäng tillbaka på varje köp 

  • Möjlighet att skapa din egen inkomst och bygga din business

Om jag skulle säga till dig att du genom att investera 1200 kronor per månad, och några timmars arbete per vecka, om tio år skulle ha en månadsinkomst på över 100 000 kronor - skulle du tacka ja då? 

Om du brinner för naturliga hälsa, personlig och andlig utveckling och är en kvinna som vill mer - då har du en given plats i vårt team! 

Driver du redan företag? Lysande! 

Young Living och den här businessen går utmärkt att kombinera med alla möjliga nischer. 

Skönhetsvård. Hushållsnära tjänster. Healing. Coachning och vägledning. Kreativa näringar. 

Människovårdande yrken. Djurhälsa. 

Allt är möjligt! 

Och du, vi håller regelbundna onlinemöten med mer information om businessen. Hör av dig om du vill delta vid nästa möte. Helt förutsättningslöst så klart. 

Vad krävs för att få börja bygga sin egen business? 

Du behöver inte ha några förkunskaper eller någon särskild utbildning. Vi hjälper dig och lär dig allt du behöver veta! 

Det enda du behöver göra är att investera i din och din familjs hälsa genom att handla produkter för cirka 1200 kronor per månad, från Young Livings stora utbud av eteriska oljor av terapeutisk grad, skönhetsprodukter, hushållsprodukter, kosttillskott och mycket annat! (pst, du, det finns en inkomstmöjlighet redan vid cirka 600 kronors egen investering. Jag berättar gärna mer!) 

That's it! Sedan är du good to go och kan börja bygga ditt drömliv! 

Jag och mitt team finns för dig every step of the way! Hör av dig om du är intresserad! 

Och du, vi säljer inte oljor! Det gör Young Living. Vi berättar för andra om hur oljorna och de andra produkterna förändrat våra liv, och erbjuder andra samma möjlighet. Det är därför Young Living betalar ut provision till oss när en ny person säger ja till att bjuda in mer hälsa, balans och kraft i sitt liv! 

Är nästa plats i teamet din? Du är varmt välkommen! 

Känns 1200 spänn i månaden som en stor investering? 

Jag vet att det kan vara tufft att få allt att gå ihop ibland, men låt mig visa dig vad du faktiskt får för de pengarna, och hur du kan minimera belastningen på din privatekonomi. 

När du byter ut dina hushållsprodukter, hygienartiklar, make-up och kosttillskott till Young Livings rena, naturliga produkter, som dessutom är otroligt dryga att använda, så flyttar du en utgift som du idag har på ICA eller COOP till Young Living, och du samlar också poäng på alla dina köp, som du kan byta in mot produkter. 

Johannesgatan 27 872 35 Kramfors +46 703395551

Orgnr 7905187840  F-skatt  Bg 380-2899 Swish 123 230 94 41

©2020 av Maria Viklund