Livskraftsportalen

Medlemsportalen för dig som vill ha verktyg och inspiration för att hitta din livskraft

“Jag har ALDRIG blivit så bra bemött inom något liknande förut. Där har man mer känt sej som ett “objekt” som behöver hjälp, en i mängden liksom. Men du, du Maria fick mej att känna att det är någon som genuint brinner för att få hjälpa sina medmänniskor här på jorden till att nå sitt bättre jag! Någon som jag känner både kan och vill hjälpa mej. Du lyssnar inte bara, du hör mej, i min desperation och vilja. Jag ska jobba så in i helvete hårt för detta nu när jag känner ditt stöd och att jag faktisk kan detta. Hopplösheten börjar tyna bort! Tack för att du är du! Detta är din sak i livet att hålla på med. Du kommer hjälpa många som mej!” (Kund som gått på vägledande samtal)

 

“Maria har gett mig vägledning genom att lägga kort på mig på distans. Helt fantastiskt!” (Josefine)

 

“Maria gjorde en läggning med sina Gaia kort på mej, hennes tolkning av korten är verkligen precis det jag känner, upplever och går igenom just nu. Även det som komma skall. Detta gav mig en ytterligare pusch till att fortsätta och att jag inte ska tvivla på mej själv. Tack!” (Caroline)

“Under healingen hade jag en spänning i mitt huvud vilket hon kunde känna av och löste upp. Såg även starkt ljus ett par gånger. Hon hittade obalans i min kropp som jag kände igen. Kände att jag blev extremt avslappnad, fick ett inre lugn och blev mer balanserad. Maria använde också orakel kort som stämde bra överens med hur jag haft det och gav mig stärkande ord inför framtiden. Rekommenderar Maria varmt.” (Ulrika L)

“Tack Maria, för distanshealingen. Du prickade många rätt och jag är så tacksam för att jag fick möjligheten att prova detta. Du är jätteduktig och jag hoppas det kommer flyta på fint för dig i ditt fortsatta healingarbete.” (Sandra)

“Maria balanserar upp kroppen och ger träffsäkra budskap ” (Ulrika Å)

“Asså fett jävla coolt. Jag känner av det fysiskt. Kände pulsen i hela kroppen!! Seg, men samtidigt pigg, lite annorlunda i kroppen, känns som nån varit och masserat hela kroppen!” (Kvinna 20 år)

“Stort Tack för Reikihealingen och minivägledningen. I början kände jag ingenting (var lite spänd). När jag väl slappna av så somnade jag. Minivägledningen som jag fick från orakelkorten Earth Magic stämde väldigt bra. Jag blev väldigt förvånad när jag gick in och läste vad hon upplevde när hon gav mig healing. Hon upplevde att jag kände mig sluten i början av healingen. Hon kände av något i mitt ben som hon tolkar kommer från höften. Även höger arm och det kunde vara ett problem i nacke/rygg som gör att jag har problem i arm och höft allt stämmer klockrent. Sammanfattning av det hela: Känner väldigt stor skillnad på mina smärtor i ben och arm.  Kan varmt rekommenderar Maria. Ser fram mot att få mer healing av henne” (Ingalill)

“Tack så jättemycket för den sköna stunden med healing i går kväll. Sovit jättebra. Jag har ju fibromyalgi-värk som ger mig minst två värk-skov/år. Är inne i en sådan period nu. Under healingen igår kväll värkte det jättemycket på just dessa ställen (nacke, axlar ryggslut och höften) Kändes att något hände. Blev varm och jättetrött. somnade ganska snabbt och har sovit hela natten, vilket är ovanligt. Idag känns värken lättare och jag är jättepigg. TACK.” (Kvinna 45 år)

“Tack Maria, för en skön healing. Rekommenderar henne då hon kände in min kropp och mycket annat i hennes tolkningar stämde. Kände även av närvaro” (Åsa)

 

“Det är mycket som händer i en. Både fysiskt och i bilder som dyker upp. En konstant värme på hela höger sida och fick huvudet fullt med stjärnstoff. Ibland ryckte det i hela kroppen och det kändes verkligen som du granskade varje del och la dem till rätta. Ljust och kärleksfullt känns det.” (Kvinna 50+)

Maria Viklund

Tel: 070-339 55 51

info@mariaviklund.com