Sök
  • Maria Viklund

Dags att kalla in triben

Vilken märklig månad juli har varit. Trög. Inte alls samma schvung som våren och försommaren bjöd på. Känslan är att allt peakade i juni och att vi nu fått hålla andan och hålla tillbaka lite inför vad som komma skall under hösten.

Det känns så för min del i alla fall. Som att det har varit en tid av vandring i seg kola. Trögt och segt och mycket motstånd.

Idag när jag satt i bilen så hörde jag någon vissla. Jag har vant mig vid det här lagt. Jag hör saker ibland. Barnskratt. Sorl av röster. Ibland enstaka tydliga ord. Nu var det någon som visslade. Jag hajjade till och fick för mitt inre syn på en gammal kvinna. Vacker och fårad i ansiktet. Mörk i hyn och med grått långt hår i flätor. Hon var ganska kort och lite krokig. Så där gammal så att det är svårt att säga. 98 eller 350. Vilket som liksom. Knotiga fingrar och pliriga ögon. Så mycket kärlek. Så mycket visdom. Hon bara visade sig en mikrosekund sedan var hon borta igen, men min känsla är att hon kommer tillbaka. Hon kommer visa mig vägen.

Jag hade lust att trumma när jag kom hem men slog bort det och tänkte att jag sätter mig i kvällssolen sen. Ja, nu är det "sen" och regnet öser ner. Skit också. Varför satte jag mig inte där på berget mitt förut idag? Varför följer jag inte mina känslor?


Kroppen mår lite bättre idag.

Jag kände ett behov av att ha vatten runt hela kroppen. Så jag åkte till stranden vid älven här intill. Typ 10 minuter med bil hemifrån.

Det var skitkallt men så himla coolt. Jag bara gick rakt ut. Andades och tillät allt. Som att det kalla vattnet omslöt varenda cell i min kropp. Sen la jag mig och flöt en stund. Kroppen kan slappna av helt i vattnet och det finns inget som tar emot nånstans.

Igår lyssnade jag på en visualisering för att balansera chakrana. Jäklar så mäktig. Det händer mycket med energierna nu och jag känner av allt snabbt.

Det är mycket som ska släppa. Det känns som att det är läge att verkligen rensa ut på alla plan och se till att bagaget är lättare. Skapa utrymme för flöde och lätt energi.


Jag är grymt sugen på att börja få möta människor personligen igen. Kanske bjuda in till nån träff ute i det fria, och trumma lite, prata lite och jobba med oljorna. Det känns som att det är dags. Dags att öppna upp för att samla in triben som finns lokalt. Den finns. Jag har längtat efter den så länge. Jag vet att den finns. Det är mycket som drar nu. Eller inte mycket kanske. Det är intensivt det som drar. Som att det inte går att välja längre. Det är bara att gå åt det håll som vägen visar. Skönt på ett sätt. Behöver liksom inte tänka så mycket. Bara gå. Har gjort mig av med lite skrammel som varit i vägen energimässigt de senaste dagarna och jag tror faktiskt inte att det är slumpen att kroppen mår bättre. Allt hänger ju ihop.


Nu har regnet gett med sig. Kanske blir det en trumning ikväll ändå. Hänger du med?


29 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Ibland känns det svårt

Jag brinner verkligen för att du också ska få uppleva det allra bästa livet. Mitt kall är att skapa förutsättningar för dig att nå just dina mål och att komma närmare just din sanning. Inte min. Inte

Johannesgatan 27 872 35 Kramfors +46 703395551

Orgnr 7905187840  F-skatt  Bg 380-2899 Swish 123 230 94 41

©2020 av Maria Viklund