Sök
  • Maria Viklund

Ibland känns det svårt

Jag brinner verkligen för att du också ska få uppleva det allra bästa livet. Mitt kall är att skapa förutsättningar för dig att nå just dina mål och att komma närmare just din sanning. Inte min. Inte någon annans. Bara din.

Jag menar varje ord jag säger. Genuint, från botten av mitt hjärta. Jag vill dig så väl. Jag önskar dig allt det som är skapat för dig.


Men ibland känns det svårt.


Jag vet att det jag gör kan hjälpa dig. Jag vet att de verktyg jag har att erbjuda verkligen fungerar.


Men ibland känns det svårt.


När jag formulerar inlägg och sätter ihop erbjudanden som ger dig mervärden långt bortom ord, så förstår jag att det du läser inte skiljer sig nämnvärt från någon som vill att du skaffar dig en ny tvättmaskin och helst köper tvättmedel också när du ändå håller på.


Det känns svårt.


När jag syr ihop paket som gör att du får ut mycket mer av mina kurser och program, så förstår jag att du kan tolka det som att jag är vilken bilförsäljare som helst, som bara vill att du ska välja till så många extra finesser som möjligt.

Men allt jag vill är att du ska få uppleva kraften och glädjen i att skapa den förändring som du längtar efter. På samma sätt som jag har upplevt det och på samma sätt som de som använt mina program och kurser har upplevt.


Men det känns svårt.


Jag är maktlös inför vad du tolkar och uppfattar. Jag kan endast förmedla det jag vet fungerar. Jag kan endast dela mina ord med dig, och låta orden från de som tagit hjälp av mig nå dig. Vad du sedan gör med dem, det kan jag inte råda över.


Och ibland känns det svårt.


Jag önskar att jag kunde få dig att förstå att när jag skriver till dig och säger att jag har sytt ihop ett fint erbjudande, så menar jag det. Jag menar verkligen att det är ett paket som kan lyfta och stärka dig på fler än ett sätt, och att du får ett mervärde utöver det vanliga.


Kära du, jag önskar dig allt det du vill ha i livet, och mer därtill. Try me. Berätta för mig vilken förändring du längtar efter och behöver i ditt liv, så ska jag berätta vad jag kan göra för att hjälpa dig.


Om du har lust att ta del av det jag erbjuder i juni, så hittar du det här https://view.flodesk.com/emails/5ef8c2dd6d32be002639e967
42 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Dags att kalla in triben

Vilken märklig månad juli har varit. Trög. Inte alls samma schvung som våren och försommaren bjöd på. Känslan är att allt peakade i juni och att vi nu fått hålla andan och hålla tillbaka lite inför va

Johannesgatan 27 872 35 Kramfors +46 703395551

Orgnr 7905187840  F-skatt  Bg 380-2899 Swish 123 230 94 41

©2020 av Maria Viklund