Sök
  • Maria Viklund

Kvinnokraft, medveten inredning & bokcirkel

Vi har haft så otroligt fint besök i Livskraftsportalen på sistone. Linda Lii kom till oss och berättade om medveten inredning och hur viktigt det är för vår hälsa och vårt välbefinnande att vi har det harmoniskt och balanserat runt omkring oss. Hon inspirerade oss alla till att börja röja i klädskåp och överfulla byrålådor!

Sen kom magiska Helena Noren och bjussade på en otroligt kraftfull yoniaktivering som satte oss i närmare kontakt med vår livmoder, yoni och vår feminina kraft! Helt otroligt! Deltagarna bad om mer och jag och Helena planerar en temavecka med massor av underbara verktyg för att balansera och skapa bättre kontakt med vårt kraftcenter!


Bokcirkeln kring boken Drunkna inte i dina känslor fortsätter och vi får fler och fler "aha-upplevelser". Det är verkligen fint att kunna dela sina tankar och ta del av andras upplevelser i ett tryggt space.


Allt vi gör i portalen finns kvar som inspelningar så du som ännu inte är medlem kan ta del av allt vi hitintills gjort! Det börjar på att bli ett otroligt bibliotek av healingmeditationer, inspirationsträffar och andra små tips och trix för vår personliga och andliga utveckling.


Nu när Livskraftsakademin öppnar så kommer självklart medlemmarna i Livskraftsportalen att ha rabatt på alla utbildningar. Och inte vilken rabatt som helst! Det blir hela 33% rabatt på alla utbildningar!


Dessutom finns ju möjlighet till billigare avgift till portalen när man är medlem i mitt Young Living team. Hör av dig så berättar jag mer!

11 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Dags att kalla in triben

Vilken märklig månad juli har varit. Trög. Inte alls samma schvung som våren och försommaren bjöd på. Känslan är att allt peakade i juni och att vi nu fått hålla andan och hålla tillbaka lite inför va

Johannesgatan 27 872 35 Kramfors +46 703395551

Orgnr 7905187840  F-skatt  Bg 380-2899 Swish 123 230 94 41

©2020 av Maria Viklund