Sök
  • Maria Viklund

There's no business like my business

Nej, jag jobbar inte hårt. Jag jobbar målmedvetet. Jag jobbar ibland många timmar på en dag. Jag jobbar ibland intensivt. Men 99% av tiden jobbar jag i flöde. Jag har ett tydligt mål. En tydlig vision för både mitt eget liv, min business och för världen. Ja, för världen. Det är nämligen så här, att sedan jag var väldigt liten så har jag sagt att jag ska förändra världen. Mamma har trott att jag skulle bli statsminister, men det känns inte aktuellt. Jag tror nämligen att jag har större chanser att förändra världen genom att göra det jag gör nu. Kan du ens förstå hur underbart befriande det känns att ha hittat grejen! Jag vet precis vad jag ska göra för att göra min vision till verklighet! Jag vet exakt vad jag ska göra när jag nått mitt businessmål!

Det har självklart inte varit så alltid. Större delen av mitt liv har jag irrat runt utan någon riktig styrning. Inte haft något tydligt mål och inte haft någon riktig känsla av att det finns en uppgift just för mig. Eller jo, det har jag nog anat, men jag har inte kunnat klura ut vad den uppgiften bestod av. Så efter åratal av missbruk, ohälsa, dåligt mående, dysfunktionella relationer och annat dravvel har jag äntligen landat på fötterna! Nu kan jag hjälpa dig, som fortfarande irrar, att komma på banan och faktiskt börja skapa det där livet som du längtar efter.

Min vision för världen? Jo, det är att göra naturlig, hållbar hälsa tillgänglig för alla! Hur? Genom att sätta undan pengar till en fond som människor kan söka medel ur när de drabbas av ohälsa och vill ta hjälp av alternativa metoder.
Hur skulle du fördela 1,2 miljoner i månaden? Vem skulle få del av de pengarna? Hur skulle DU förändra världen?Om du vill veta mer om hur det kan vara att jobba målmedvetet och med intention, snarare än hårt, så föreslår jag att du plitar ner dina kontaktuppgifter i länken här nedanför och bara lutar dig tillbaka och börjar drömma! När du ändå håller på så kan du ju skicka det här inlägget till en vän som du skulle vilja ha med på resan? Vem vill du förändra världen med? https://view.flodesk.com/pages/5f198dc839441000261cd440

3 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Dags att kalla in triben

Vilken märklig månad juli har varit. Trög. Inte alls samma schvung som våren och försommaren bjöd på. Känslan är att allt peakade i juni och att vi nu fått hålla andan och hålla tillbaka lite inför va

Ibland känns det svårt

Jag brinner verkligen för att du också ska få uppleva det allra bästa livet. Mitt kall är att skapa förutsättningar för dig att nå just dina mål och att komma närmare just din sanning. Inte min. Inte

Johannesgatan 27 872 35 Kramfors +46 703395551

Orgnr 7905187840  F-skatt  Bg 380-2899 Swish 123 230 94 41

©2020 av Maria Viklund