Sök
  • Maria Viklund

Vad behöver vi människor förstå nu? Guiderna svarar.

Jag satte mig ner och frågade mina guider; "vad är det vi människor behöver förstå kring det som händer nu?"


Just nu lyfts våra djupaste rädslor upp till ytan. Det som handlar om vår existens och vår grundtrygghet. Liv. Hälsa. Tillhörighet. Trygghet. Våra mest grundläggande behov upplevs hotade och det väcks en avgrundsdjup instinkt att vi till varje pris måste skydda oss från hotet. Majoriteten av oss är fortfarande kvar i ett rätt-fel, svart-vitt, bra-dåligt paradigm, och detta avspeglas nu ut över världen. Människor väcks till liv genom att rädsla triggar ilska. Vi kan känna ett behov att att agera. Att försöka skapa en förändring så att hotet vi ser inte verkar så hotfullt längre. Vi gör uppror mot den eller de som vi anser ligga bakom hotet och den eller de som vi anser har oförtjänt makt över oss.

Vi riktar oss utåt.

Det vi behöver förstå är att börja rikta oss inåt. Att skapa balans och harmoni i vårt inre. För att skapa balans och harmoni i vår yttre verklighet.

När vi kan observera det som händer runt omkring oss, ur ett åskådarperspektiv, så kan vi också vara en del i att transformera de energier som rörs runt i världen nu, och vi kan vara en del i lösningen. Vi behöver inte skapa något nytt. Vi behöver bara balansera det som är.


Min personliga, korta reflektion är, att det är möjligt att agera utifrån kärlek, på allt det som händer, och att det ger en mer konstruktiv och transformerande energi, som vi har glädje av allihopa!

27 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Dags att kalla in triben

Vilken märklig månad juli har varit. Trög. Inte alls samma schvung som våren och försommaren bjöd på. Känslan är att allt peakade i juni och att vi nu fått hålla andan och hålla tillbaka lite inför va

Johannesgatan 27 872 35 Kramfors +46 703395551

Orgnr 7905187840  F-skatt  Bg 380-2899 Swish 123 230 94 41

©2020 av Maria Viklund