Härliga tider! Så kul att du är sugen att testa Young Livings växtkraftsboostade produkter! 

Du hittar dem via länken här nedanför och får då registrera dig via när du bestämt dig för vilka produkter du vill testa. 

Då är du med och bidrar till att göra min vision verklig - att göra naturlig, hållbar hälsa tillgänglig för alla! 

Tack! 

Naturlig hälsa är verkligen det jag brinner för och det är ett givet inslag i min verktygslåda!

För, förutom det terapeutiska samtalet och healing, så arbetar jag med eteriska oljor, kosttillskott och andra hälsofrämjande produkter, för att boosta välmåendet och stötta i de processer som vi går igenom när vi jobbar med oss själva i personlig och andlig utveckling.

Eteriska oljor ses av många som något flummigt och något som man endera "tror på" eller inte. 

Men jag ska säga dig att det är hur vetenskapligt och mätbart som helst och inte ett dugg flummigt.

Detsamma är det med kosttillskott. Våra celler behöver näring, och idag är det svårt att få all den näring vi behöver endast genom kosten, oavsett hur nyttigt vi äter. 

Därför bör vi tillsätta näring utifrån, och det görs bäst genom naturliga tillskott som dessutom är boostade med eteriska oljor för att ge cellerna extra kraft! 

Om du är nyfiken på hur du skulle kunna få mer kraft, energi, balans och glädje i ditt liv, så tycker jag att du kontaktar mig så hjälper jag dig, kostnadsfritt, att hitta de rätta produkterna för just dig! Kika gärna in på sidan via knappen här nedanför och kontakta mig om du vill ha råd kring produkter just för dig!

Ps. Det finns inga förpliktelser eller krav på köp när du blir medlem. Men du får 24% rabatt på alla produkter och får tillgång till min exklusiva medlemsgrupp där jag delar massor av gratis verktyg för personlig och andlig utveckling och naturlig hälsa! 

När du klickat in på sidan så får du välja om du vill ha ett premium startkit eller något annat, och du får även välja om du vill vara med i månadsbeställningsprogrammet. Om du vill veta mer om detta så kontakta mig så hjälper jag dig. 

Johannesgatan 27 872 35 Kramfors +46 703395551

Orgnr 7905187840  F-skatt  Bg 380-2899 Swish 123 230 94 41

©2020 av Maria Viklund